Specials

In onze webshop is een groot aanbod te vinden van armbanden, kettingen, oorbellen en kindersieraden. Toch kan het zo zijn dat een item net nog die extra kleine aanpassing nodig heeft om hem helemaal passend en perfect te maken naar uw wensen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een andere kleur, meer of minder bedels, of een andere maat. We doen het graag voor u.

Sky Jewelz maakt het verder mogelijk een geheel eigen ontwerp of zelfs globaal idee door ons uit te laten werken tot een uniek sieraad. Wij denken in zo’n geval graag mee en samen komen we er dan zeker uit.

Zo kunnen we bijvoorbeeld op maat gemaakte bruidssieraden maken of sieraden voor speciale gelegenheden als een gala ,geboorte of communie.

Maar denk ook eens aan een kindersieraad voor een meisje dat af moet zwemmen, jarig is of een andere feestelijke gebeurtenis te vieren heeft.
Qua kleurstelling en stijl kunnen deze sieraden volledig in overleg met u als klant ontworpen worden. Zo krijgt u een nog unieker sieraad dat extra bijzonder is omdat u het zelf vorm heeft gegeven.
Zoals al eerder gezegd: ‘The Sky is the limit!’.

Heeft u interesse in een op maat gemaakte armband of ketting, of bent u op zoek naar iemand die u eigen wensen om kan zetten naar een prachtig sieraad, stuur dan een mailtje naar specials@skyjewelz.nl, of vul het contactformulier in. Wij gaan de uitdaging dan graag aan.