Over Sky Jewelz

IMG_5875

Leuk dat je Skyjewelz.nl bezoekt!

Sky Jewelz – Made for Angels is een Nederlands sieradenmerk dat vooral armbanden en kettingen van mooie natuurlijke materialen maakt en ontstaan is vanuit de behoefte aan leuke, bijzondere, trendy kindersieraden, die net even wat anders zijn dan wat er allemaal al is.

Sky Jewelz is anders door het gebruik van de mooiste natuurlijke materialen met oog voor detail en door bijzondere niet alledaagse ontwerpen. Met een uitstraling die nog het best omschreven kan worden als casual chic, maakt dit Sky Jewelz tot enig in haar soort.

Uniek zijn de sieraden van Sky Jewelz verder, omdat ze alleen te koop zijn in de webwinkel en je ze nergens anders tegenkomt. Elk item wordt slechts in beperkte oplage gemaakt, waardoor het dragen ervan nog specialer wordt.

Alsof dit nog niet uniek genoeg is, bieden wij ook altijd de mogelijkheid om custom made sieraden te maken, die helemaal zijn afgestemd op de wensen en behoeften van een klant. Vrijwel alles is mogelijk en de ‘Sky is the limit’.

In mijn eigen zoektocht naar leuke kinderarmbandjes en- kettinkjes voor mijn oudste dochter, werd ik steeds weer teleurgesteld door het aanbod dat er voor deze doelgroep beschikbaar was. Er was wel ontzettend veel, maar dat viel in de categorie van ofwel ‘te kinderachtig’ (haar beleving), ofwel ‘net niet’ de juiste stijl en materiaalkeuze (mijn beleving). Als ik dan eindelijk iets vond dat de goedkeuring van ons allebei kon wegdragen, dan was het weer veel te duur.

 title=

De hoogste tijd dus voor het uitwerken van een nieuwe droom!

Maar hoe begin je aan zo’n nieuw avontuur?

Allereerst op naar de kralenwinkel in een eerste voorzichtige poging de juiste kralen en bedeltjes bij elkaar te zoeken. Dat zelf sieraden van kralen maken helemaal hot is blijkt wel als ik het enorme aanbod ik alle mogelijke kleuren, maten en vormen voor me op zie doemen. Zie daar maar eens net dat ene, aparte kraaltje uit te pikken dat het verschil moet maken.

Maar ik houd wel van een uitdaging en door goed te luisteren naar wat ‘cool’ en trendy is bij mijn dochter en haar vriendinnetjes en vooral ook te kijken naar de kleding die ze dragen en wat er nu zo leuk is aan hun idolen, kom ik al een heel eind. Tel daarbij op dat meisjes het altijd geweldig vinden om er net zo uit te zien als mama en het idee achter Sky Jewelz wordt langzaam duidelijk.

Zou het niet geweldig zijn om zelf sieraden te gaan maken voor meisjes die er net zo uitzagen als die van hun moeder? Een paar maatjes kleiner, maar met dezelfde mooie materialen en qua ontwerp net zo uniek?
Hoe leuk is het niet om samen hetzelfde unieke sieraad te kunnen dragen?
Heel leuk als ik mijn eigen dochter mag geloven.

Dit idee bleek een gouden greep…de eerste armbandjes in roze, turquoise en zilver verkocht ik aan een klein winkeltje in de buurt en binnen no time waren ze uitverkocht. Een ongekend succes, waar ik helemaal niet op gerekend had en waar het me ook helemaal niet om te doen was geweest.

Dit eerste bescheiden succesje in sieraden-ontwerp-land, maakte de stap naar het ontwerpen en maken van sieraden voor volwassenen tot een logische. Waarom niet mijn kinderontwerpen vertalen naar volwassenen en uitbreiden met een eigen lijn?

En zo geschiedde…mijn vriendinnen mochten dienen als ‘proefkonijn’ en na het nodige gesleutel aan de materialen en ontwerpen, om alles zo perfect mogelijk te krijgen, was het dan eindelijk zover…Skyjewelz.nl was een feit.

Wat geboren is uit een behoefte naar iets dat vrijwel niet te vinden was, is iets geworden dat veel meer behelst, namelijk iedereen van groot tot klein er mooi uit laten zien met mijn eigen unieke sieraden. A dream come true.

Dagenlang ben ik vervolgens op zoek geweest naar de juiste materialen, waarmee ik me zou kunnen onderscheiden van de rest. Want een kwalitatief en uniek sieraad voor een goede prijs waren de voorwaarden waar absoluut niet aan te tornen viel.

De afgelopen periode heb ik geleerd om constant alert te blijven op nieuwe trends en goede, mooie materialen en vooral te durven dingen anders te doen. Alleen zo kun je je onderscheiden van de massa en iets unieks bieden.

Naar boven

De naam Sky Jewelz was een voor de hand liggende, omdat mijn jongste dochter de naam Sky Jewel draagt. Dé perfecte naam, voor mijn eigen ‘juwelen’ lijn.
Om het nog wat meer karakter te geven werd de term ‘Made for Angels’ er aan toegevoegd. Omdat ieder van ons in zekere zin een engeltje verborgen zit.

De keuze voor een webshop in combinatie met de mogelijkheid om een Jewelz Party te laten organiseren, is een bewuste keuze geweest.
Door de handgemaakte sieraden in een webshop aan te bieden is het mogelijk deze voor een zeer aantrekkelijke prijs aan te kunnen bieden.
En wat is er nu handiger dan lekker te shoppen vanuit je luie stoel op de momenten dat het jou het beste uitkomt, weer of geen weer, ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat?

Voor degenen die een sieraad toch liever eerst passen en in hun handen houden om er een gevoel bij te krijgen, is er ook de mogelijkheid tot het organiseren van een Jewelz Party. In een ongedwongen sfeer met vriendinnen, een hapje en een drankje erbij lekker van alles passen met zijn allen en ondertussen rustig bijkletsen over van alles.
Al vanaf 10 personen is het mogelijk een afspraak te maken voor een Jewelz Party. Mail gerust naar jewelzparty@skyjewelz.nl of vul het contactformulier in als je interesse hebt om een Jewelz Party te organiseren.

Onder het kopje ‘Jewelz Party’ is alvast een impressie te krijgen van hoe zo’n Jewelz Party er ongeveer uitziet en wat de mogelijkheden zijn. Een Jewelz Party van Sky Jewelz is vooral een heel gezellige avond met leuke mensen en mooie sieraden.

Naar boven

 Aan bedrijven bieden wij diverse mogelijkheden om een prachtig uniek sieraad te laten ontwerpen en maken als relatiegeschenk. Geheel in de stijl en kleuren van uw bedrijf en voor elk budget.

 Ook kunnen we op maat gemaakte sieraden voor personeel ontwerpen en maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cadeautje voor een verjaardag, secretaressedag, of zoveel jarig bestaan van het bedrijf.

Ook uw buitenlandse relaties kunt u op een bijzondere manier in het zonnetje zetten. Speciaal voor hen hebben we een Delftsblauwe serie met een tweetal armbanden, kettingen en een sleutelhanger ontworpen, die natuurlijk door iedereen gedragen kan worden, maar extra speciaal is voor mensen van over de grens. Zo krijgt u de kans om u als bedrijf op een originele manier te onderscheiden van de rest.

Net als bij alles geldt ook hier weer dat persoonlijke service voorop staat en we graag meedenken om een sierraad te creëren dat geheel in stijl is met het imago dat u als bedrijf wilt uitstralen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via bedrijven@skyjewelz.nl of ons contactformulier als u met ons van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden.

Naar boven

 Op zoek naar een leuk, origineel cadeau, maar durft u het niet aan om zelf iets uit te kiezen uit ons uitgebreide aanbod? Geef dan een Sky Jewelz sieradenbon cadeau.
Onze sieradenbon wordt net als de sieraden en accessoires liefdevol en prachtig verpakt als een echt cadeau.

Superleuk om te geven, maar zeker ook om te krijgen.  Er is al een sieradenbon vanaf €10.

Ondanks de herkenbaarheid van onze collectie, is elk item bijzonder en aan te passen aan de wensen van de klant. Mail gerust naar specials@skyjewelz.nl, of vul het contactformulier in, als je specifieke wensen hebt. Samen komen we er dan zeker uit !

Onder het kopje ‘Specials’ zijn al verschillende voorbeelden te vinden van mogelijkheden om sieraden, die voor een speciale gelegenheid bedoeld zijn, te maken. Maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Zoals al eerder gezegd: ‘The Sky is the limit!’.

Wat is er nu leuker dan je onderscheiden van de rest door het dragen van een mooi, uniek sieraad, waarbij aandacht is besteed aan elk detail, hoe klein ook?

 Feel different, feel special, feel like an angel!

Om te kijken wat je van ons kunt verwachten en om al iets van de sfeer van Sky Jewelz te proeven, kun je voor enthousiaste, leuke reacties van onze klanten een kijkje nemen in het gastenboek. Uiteraard nodigen we je graag uit om ook zelf een reactie te plaatsen.

Ben je dus op zoek naar een uniek, handgemaakt sieraad voor een goede prijs, schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, zodat je niets mist van waar we mee bezig zijn. Bovendien profiteer je dan altijd als eerste van exclusieve aanbiedingen en brengen we je direct op de hoogte als er nieuwe items worden toegevoegd aan de webshop.

Tot slot maak je kans op een shoptegoed van €25 als je je aanmeldt.

See you soon on Skyjewelz.nl! 

Naar boven