Skyjewelz Party

Sky Jewelz Homesale

Zin om iets leuks te doen met een groepje vriendinnen, familie, collega’s of bekenden? Maar dan net even wat anders dan het gebruikelijke filmpje, de sauna of uit eten? Nodig ze dan eens uit voor een Skyjewelz Party bij je thuis. In de privacy en gezelligheid van je eigen huiskamer, of natuurlijk tuin als het mooi weer is, lekker shoppen naar prachtige, unieke handgemaakte sieraden.

Alle tijd om rustig te passen en te combineren zonder dat er constant een verkoopster mee staat te kijken om je te voorzien van (ongevraagd) advies. Gewoon je ding doen en een leuke middag of avond beleven met zijn allen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje en alle tijd om lekker bij te kletsen en te genieten van al het moois dat Sky Jewelz te bieden heeft.

Vind je het leuk om een keer een Skyjewelz Party mee te maken, maar doe je het liever niet thuis, dan zijn wij altijd bereid mee te denken over de mogelijkheden bij je in de buurt. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan de mogelijkheid om de sieraden te presenteren in een leuk Grand Café en er bijvoorbeeld een high tea of tapas bij te laten serveren. Anything is possible.

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak via skyjewelzparty@skyjewelz.nl. Dan zorgen wij ervoor dat het straks een super party wordt!

Ben je bij een Skyjewelz Party aanwezig geweest en vind je het leuk om een reactie achter te laten, zodat anderen een goede indruk krijgen en weten hoe gezellig het was, plaats dan een reactie in het gastenboek.